• Ελληνικά
  • English

Ειδικές προσφορές για ιαματικά μπάνια στα Αγιάσματα

Ειδικές προσφορές για ιαματικά μπάνια στα Αγιάσματα

Θωρακίστε την υγεία σας για τον χειμώνα.

Ειδικά πακέτα προσφορών διαμονής και εστίασης για να κάνετε τα ιαματικά λουτρά σας στα Αγιάσματα τώρα.

Για πληροφορίες τηλεφωνήστε στο  22740- 21979.

Πιστεύουμε ότι το φθινόπωρο είναι η πιο καλή εποχή να κάνει κανείς χρήση του ιαματικού νερού, αυτού του «αγιάσματος», που δώρισε η φύση στο νησί μας.

Με τα ιαματικά μπάνια θωρακίζεται ο οργανισμός μας για να αντιμετωπίσει καλύτερα τις δυσκολίες του χειμώνα.

Το υδροθεραπευτήριο στα Αγιάσματα παραμένει ανοιχτό και είναι στην διάθεση των οπαδών και φίλων των ευεργετικών ιδιοτήτων του ιαματικού νερού για την υγεία και την ευεξία.

Η λειτουργία του υδροθεραπευτηρίου στα Αγιάσματα φέτος, υπό νέα διοίκηση και με νέα φιλοσοφία, είχε πολύ καλά αποτελέσματα, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία και τα γνωστά προβλήματα στα εισοδήματα των πολιτών.

Οι λουόμενοι κυριολεκτικά «αγκάλιασαν» το υδροθεραπευτήριο, αφού έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι από τα μπάνια τους και την εξυπηρέτησή τους. Το συμπέρασμα αυτό στηρίζεται στον συγκριτικά μεγάλο αριθμό, αλλά και στα γραφόμενα των ίδιων των λουόμενων στο βιβλίο επισκεπτών (το βιβλίο είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου).

Με σκοπό να δώσουν την ευκαιρία σε όσους συμπολίτες μας δεν το έπραξαν μέχρι τώρα, οι επιχειρήσεις διαμονής και εστίασης των Αγιασμάτων προσφέρουν ειδικά πακέτα, με ελκυστικές τιμές, ώστε να απολαύσουν και αυτοί την ιδιαίτερα όμορφη αυτή την εποχή κοιλάδα των Αγιασμάτων και τα ιαματικά λουτρά τους, όπου το φυσικό θερμό νερό είναι τώρα περισσότερο ευπρόσδεκτο σε σύγκριση με το καλοκαίρι.

Ειδικά πακέτα προσφορών

Σαββατοκύριακο:

2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και 2 γεύματα (1 την ημέρα), με κρασί ή σούμα. Τιμή πακέτου 70 Ευρώ.

Επταήμερο (εβδομάδα):

6 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, όπου πληρώνετε μόνο τις 5 (1 διανυκτέρευση δώρο). Πλέον, 7 γεύματα (1 την ημέρα), με κρασί ή σούμα, όπου πληρώνετε τα 6 (1 γεύμα δώρο). Τιμή πακέτου 185 Ευρώ.

Σημείωση: Η τιμή  του επταήμερου ισχύει για 7 ημέρες. Για λιγότερες ημέρες ισχύουν οι τιμές του Σαββατοκύριακου, δηλαδή 25 Ευρώ η διανυκτέρευση και 10 Ευρώ την ημέρα το γεύμα.

Υδροθεραπευτήριο:

Τιμή λούσης 4 Ευρώ.

Πληροφορίες και κρατήσεις:

  • Στο τηλέφωνο 22740 21979 ή
  • Στα τηλέφωνα των επιχειρήσεων διαμονής και εστίασης στα Αγιάσματα, τα οποία περιλαμβάνονται στην ι ενότητα «οι επιχειρήσεις μας» σε αυτή εδώ την ιστοσελίδα.

Υδροθεραπευτήριο: Τηλ. 22740 21979
 

Αφήστε ένα σχόλιο

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στην εικόνα.