• Ελληνικά
  • English

ΤΡΟΦΟΒΕΡΓΕΣ αντί ΞΩΒΕΡΓΕΣ

ΤΡΟΦΟΒΕΡΓΕΣ αντί ΞΩΒΕΡΓΕΣ

Δράσεις για παιδιά και μεγάλους στα Αγιάσματα!

Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να απολαύσουν οι φίλοι της φύσης την μοναδική κοιλάδα Αγιασμάτων, βιώνοντας ταυτόχρονα την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία με ένα θερμό ιαματικό λουτρό.

Δοκιμάστε το και εσείς! Αποδράστε στα Αγιάματα!

Ο τρόπος είναι η συμμετοχή σας σε δράσεις που διοργανώνονται εδώ, όπως πεζοπορίες σε ιστορικά μονοπάτια, επισκέψεις σε αξιοθέατα (μεταλλεία αντιμονίου, «Αριούσιος Οίνος», τα χωριά της περιοχής κ.ά.), αλλά και δράσεις για παιδιά.

Πρόσφατα, στα πλαίσια μιας τριήμερης απόδρασης στην περιοχή, πραγματοποιήθηκαν πεζοπορίες, επισκέψεις, αλλά και πολλές δράσεις για παιδιά.

Οι δράσεις για παιδιά ήταν έργο της Σοφίας Τάζογλου και περιελάμβαναν πεζοπορία, προβολή βίντεο με αντικείμενο την πλούσια πανίδα και ιδιαίτερα των άγριων πουλιών της κοιλάδας Αγιασμάτων, αλλά και εργαστηρίου με αντικείμενο την Παρασκευή τροφόβεργων, δηλαδή βεργών στις οποίες με την βοήθεια κάποιας ουσίας κολλούν σπόρους και άλλες τροφές και τις τοποθετούν σε διάφορα σημεία, όπου τις κρύες μέρες του χειμώνα να βρίσκουν τα πουλάκια τροφή.

Μια κίνηση με ευγενή στόχευση, την διαπαιδαγώγηση δηλαδή των παιδιών μας σε υπέυθυνους πολίτες, σε πολίτες που αγαπούν την φύση, ασκούνται σε αυτήν, αλλά και την προστατεύουν.

Τροφόβεργες λοιπόν αντί για ξώβεργες!!!   

Αφήστε ένα σχόλιο

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στην εικόνα.