• Ελληνικά
  • English

Παρουσίαση της ιστοσελίδας της "Θέρμαι Αγιασμάτων" ΚοινΣΕπ στα ΜΜΕ της Χίου

Παρουσίαση της ιστοσελίδας της "Θέρμαι Αγιασμάτων" ΚοινΣΕπ στα ΜΜΕ της Χίου

Στις 3 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Ομήρειο Μέγαρο στην πόλη της Χίου η παρουσίαση της ιστοσελίδας της «Θέρμαι Αγιασμάτων» ΚοινΣΕπ στα ΜΜΕ της Χίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία και την συμπαράσταση του Δήμου Χίου.

Εκ μέρους του Δήμου παραβρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο αντιδήμαρχος κ. Δημ. Καράλης. Ο κ. Καράλης, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι είναι θετική εξέλιξη μια συνεργασία του Δήμου με τους επιχειρηματίες των Αγιασμάτων, οι οποίοι είναι όλοι μέλη της «Θέρμαι Αγιασμάτων» ΚοινΣΕπ, για την λειτουργία του υδροθεραπευτηρίου. Σαν μοντέλο θα μπορούσε να εφαρμοσθεί και σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η κα. Ελένη Κατσαρού, πρόεδρος της «Θέρμαι Αγιασμάτων» ΚοινΣΕπ. Η κα. Κατσαρού παρουσίασε την ΚοινΣΕπ και τα μέλη της, καθώς και  το όραμα και τους στόχους της.

Το όραμα είναι η ανάδειξη των ιαματικών λουτρών των Αγιασμάτων Χίου σε ένα ελκυστικό θερμαλιστικό κέντρο, ένα τόπο ιαματικών λουτρών, λουτροθεραπείας, θαλασσοθεραπείας (εισπνοθεραπείας), ποσιθεραπείας, πρόληψης και αποκατάστασης, αναζωογόνησης και σε τελευταία ανάλυση, ευεξίας του επισκέπτη.

Την παρουσίαση της ιστοσελίδας έκανε ο κ. Γιάννης Παπαδημητρίου, ενώ ο Δρ. γεωλογίας του ΑΠΘ, κ. Ζήσης Αγγελίδης, ήταν ο κύριος ομιλητής με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του θερμαλισμού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και οι προοπτικές για τα ιαματικά λουτρά των Αγιασμάτων Χίου.

Δεδομένου του ενδιαφέροντος του κοινού της Χίου για την ανάπτυξη της, σε μεγάλο βαθμό εγκαταλειμμένης, Βόρειας Χίου, τα ΜΜΕ της Χίου, έντυπες και ηλεκτρονικές εφημερίδες, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, ιστοσελίδες ειδησεογραφίας κλπ. κάλυψαν ευρέως την εκδήλωση, με ανακοινώσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, φωτογραφίες, βίντεο κλπ.
 

Αφήστε ένα σχόλιο

Plain text

  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στην εικόνα.